WMF
Koffiemachine

Een WMF koffiemachine staat voor kwaliteit en gebruiksgemak. Met de volautomatische koffiemachines van WMF geniet je intens van elke vers gezette kop koffie. The Coffee Specialist verkoopt gereviseerde en nieuwe WMF koffiemachines. We voorzien je altijd van een uitgebreid assortiment. Voor thuis en zakelijk gebruik. Want een succesvolle dag begint altijd met goede koffie. Naast koffiemachines van WMF bieden we je ook een zorgeloze service. Zoals onderhoudscontracten met specifieke serviceovereenkomsten en een reparatieservice. Beschikbaar voor heel Nederland. Ook WMF koffiemachine onderdelen leveren wij uit voorraad. Evenals accessoires zoals waterfilters, koppenwarmers en koelers. Interesse in een WMF koffiemachine? Vraag dan online een vrijblijvende offerte aan.

Onze
WMF Koffiemachine

The Coffee Specialist biedt een ruim assortiment volautomatische WMF koffiemachines. Daarmee maak je in een handomdraai de lekkerste koffiespecialiteiten. Zoals café crème, latte macchiato of cappuccino. Zoals de WMF Presto of Prestolino. Onze ervaren koffiespecialisten voorzien je graag van een advies. Zo kies je altijd de WMF koffiemachine die past bij jouw smaak en wensen. Voor thuisgebruik, op kantoor of binnen het bedrijf.

Onderhoudscontracten

Ook een koffiemachine moet op de juiste manier worden onderhouden. Daarmee kan niet alleen de levensduur van de machine worden verlengd, maar ben je ook elke dag zeker van een heerlijke kop koffie. Het onderhouden van een WMF koffiemachine gaat verder dan alleen het schoonhouden van reservoirs en filter. Ook het interne mechanisme moet regelmatig worden gecontroleerd en vervangen. Met een onderhoudscontract en serviceovereenkomst van The Coffee Specialist laat je niets aan het toeval over. Jij hebt geen omkijken naar het functioneren van jouw WMF koffiemachine. Onze ervaren monteurs zorgen voor een grondig jaarlijks onderhoud en servicebeurt. Ongeacht jouw locatie.

Service WMF Koffiemachines

Bij The Coffee Specialist nemen we alleen genoegen met het beste. Dat geldt voor onze koffiemachines én service. Ons team bestaat uit ervaren en gespecialiseerde monteurs. Elke machine wordt tot in perfectie gecontroleerd, getest en 100% gereviseerd. Zo bieden we je telkens de beste smaaksensatie. Omdat we staan voor kwaliteit werken we met onze eigen serviceovereenkomsten. Bijvoorbeeld op het gebied van garantie en reparatie, maar ook als het aankomt op het jaarlijkse onderhoud van koffiemachines. De full-service van The Coffee Specialist houdt ook in dat we leveren, repareren en onderhouden door heel Nederland. Net zoals bij koffie, is ook alleen de beste service goed genoeg.

WMF Koffiemachine kopen

Een WMF koffiemachine kopen doe je bij The Coffee Specialist. Wij voorzien je graag van een op maat gemaakt advies. Bijvoorbeeld als je een koffiemachine wilt kopen voor thuis of op het werk. Daarvoor kun je online een vrijblijvende offerte aanvragen. Wil je jouw favoriete koffiemachine werkend zien voordat je overgaat tot aankoop? Vraag dan gerust om een demonstratie in onze showroom. Een WMF koffiemachine kopen bij The Coffee Specialist betekent ook dat je kunt vertrouwen op de beste service. Wij leveren en monteren onze nieuwe en 100% gereviseerde machines door heel Nederland.

WMF Koffiemachine Accessoires

Bij een WMF koffiemachine horen ook de beste accessoires. The Coffee Specialist levert uit voorraad door heel Nederland. Zoals bijvoorbeeld koppenwarmers, koelers en waterfilters. Ook Cup & Cool accessoires kun je bij ons bestellen. En uiteraard bieden we je naast de meest praktische koffiemachine accessoires ook van de beste verse koffiebonen. 

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over onze kwalitatieve WMF koffiemachines? Onze specialisten hebben de meest gestelde vragen alvast voor je beantwoord. Staat jouw vraag er niet bij? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bijvoorbeeld over onze WMF koffiemachines, reparaties, service of onderhoud. Onze monteurs voorzien je graag van een antwoord.
Een regelmatige en grondige reiniging is belangrijk. Dat geldt ook voor WMF koffiemachines. Daardoor blijf je elke dag genieten van de best smakende koffie. De koffiemachine op de juiste manier reinigen verwijdert kalk en aanslag. Dit verlengt de levensduur van de machine. WMF koffiemachines reinigen doe je snel en eenvoudig met de juiste tabletten.
Een goed onderhoud is belangrijk. Dit laat je bij voorkeur jaarlijks uitvoeren door een ervaren monteur. Tijdens de onderhoudsbeurt kunnen onderdelen worden vervangen of kleine reparaties worden uitgevoerd. De machine blijft in optimale conditie. Onze service overeenkomst voorziet jouw machine van het beste onderhoud. Zorgeloos genieten dus!
Een goed onderhoud is belangrijk. Dit laat je bij voorkeur jaarlijks uitvoeren door een ervaren monteur. Tijdens de onderhoudsbeurt kunnen onderdelen worden vervangen of kleine reparaties worden uitgevoerd. De machine blijft in optimale conditie. Onze service overeenkomst voorziet jouw machine van het beste onderhoud. Zorgeloos genieten dus!
Ook voor reparaties aan WMF koffiemachines staan de monteurs van The Coffee Specialist voor je klaar. Ongeacht jouw locatie. In de meeste gevallen kunnen we jouw geliefde machine direct repareren met de juiste onderdelen en kennis. Onze reparaties worden uitgevoerd in heel Nederland. Natuurlijk door ervaren en vakkundige monteurs.

De specialist in WMF koffiemachines met showroom

Binnen het team van The Coffee Specialist weten we alles van WMF koffiemachines. WMF staat voor de kwaliteit die je nodig hebt. Thuis én op het werk. Dat geldt ook voor de verschillende koffiemachines. De hoge kwaliteitsstandaard van dit Duitse merk sluit naadloos aan bij onze visie. Iedereen kunnen laten genieten van s’ werelds beste koffie, afkomstig uit de mooiste koffiemachines. The Coffee Specialist levert haar machines door heel Nederland. Dat geldt ook voor onze services. Zoals het onderhouden en repareren op locatie. Natuurlijk beschikken we ook over een showroom. Naast een warm welkom en een goede kop koffie, voorzien we je natuurlijk ook graag van een uitgebreide demonstratie.

Ons werkgebied

Het werkgebied van The Coffee Specialist breidt zich uit door heel Nederland. Wij leveren onze WMF koffiemachines op elke gewenste locatie. Bij je thuis, maar natuurlijk ook op kantoor of op de werkplaats. Dat geldt ook voor het onderhouden, repareren en monteren van jouw nieuwe of gereviseerde koffiemachine. De beste service op elke locatie.
WMF Koffiemachine

Wat onze klanten zeggen

Jan van Dissel

“Onlangs een nieuwe koffiemachine bestelt bij The Coffee Specialist. Ik ben zeer tevreden over de vlotte en correcte afwikkeling. De machine werd zelfs op locatie geïnstalleerd. We konden gelijk genieten van écht lekkere koffie. Absolute aanrader!”

Janine van Arkel

“Vorig jaar een goede koffiemachine besteld voor op de werkplaats. Online offerte aangevraagd en werd goed geïnformeerd en geadviseerd. We hebben gekozen voor de WMF Presto koffiemachine. Deze werd supersnel geleverd en is laatst netjes onderhouden door The Coffee Specialist. Nog steeds blij met onze aankoop”

Dirk Hendrix

“De WMF koffiemachine bij ons thuis gaf geen koffie meer. Toen ik op het internet zocht naar een WMF dealer kwam ik bij The Coffee Specialist uit. Gebeld om een afspraak te maken voor reparatie. Binnen enkele dagen deed mijn koffiemachine het alweer! De monteur heeft het onderdeel direct vervangen. Dat is wel eens anders. Bedankt!” 

Naar boven